aaa18

We vinden het belangrijk dat onze producten een positieve bijdrage leveren aan het dagelijks leven.

HEMA in het kort

Bij de ontwikkeling van onze producten houden we rekening met de herkomst van de grondstoffen en de manier waarop een product gemaakt wordt. We verduurzamen ons assortiment stap voor stap, waarbij we het belangrijk vinden dat het product de kenmerkende HEMA-kwaliteit en scherpe prijs behoudt. Zo wil HEMA duurzame producten voor iedereen gewoon en betaalbaar maken.
Overal waar wij actief zijn, werken we aan zo goed mogelijke arbeidsomstandigheden voor onze medewerkers en in de productieketens en we proberen onze impact op het milieu zoveel mogelijk te beperken.

Binnen de bedrijfsstrategie heeft duurzaamheid een prominente plek. Onze aanpak richt zich op alle schakels van de keten: van ons hoofdkantoor (support office) tot het distributiecentrum, van de bakkerijen tot de filialen, van de inkoopkantoren tot de handelsagenten. Voor het succes van onze duurzaamheidsaanpak is het essentieel dat onze medewerkers zich hierbij betrokken voelen.

0
medewerkers
0
landen
0
aantal vestigingen

HEMA zorgt dat iedereen toegang tot duurzamere producten heeft voor een goede prijs. Dat is ‘echt HEMA’. We willen dat onze klanten onze duurzame artikelen herkennen en begrijpen waarom het artikel duurzaam is, zodat zij duurzame keuzes kunnen maken. Daarom zie je het groene blaadje van HEMA op steeds meer producten. Het groene blaadje betekend dat we duurzamere grondstoffen hebben gebruikt voor het product.

Deze omzet van totaal HEMA is percentueel verdeeld over onderstaande belangrijkste categorieën:

voedsel

24%

kleding

36%

hardwaren

37%

diensten

3%

code of conduct

HEMA heeft een Code of Conduct opgesteld die ten grondslag ligt aan alle business relaties en leveranciers. In de Code of Conduct staan gedragsregels en de normen en waarden waar HEMA op gestoeld is. Ook HEMA-personeel wordt verwacht te allen tijde te handelen in overeenstemming met deze Code of Conduct.

Menu